Consultancy binnen de industrie

Voor al jouw technische vraagstukken binnen de industrie. Wij verzorgen projectmanagement, -begeleiding en -engineering.

Altijd in beweging

Industrie in ontwikkeling

De industrie is volop in ontwikkeling. Zo wordt er steeds meer aandacht besteed aan verduurzaming en leiden de energietransitie en andere veranderingen tot nieuwe innovaties. De techniek verandert mee.

Hierdoor kan het zijn dat jouw technische installatie aangepast of uitgebreid moet worden. Als consultant binnen de industrie zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen, uitbreiden en optimaliseren van technische installaties.

Projectmanagement

Projectbegeleiding

Engineering

Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Projectmanagement en -begeleiding

Wil je een nieuwe installatie realiseren of heb je projecten en werkzaamheden die om onderhoud vragen? Propipe heeft veel ervaring met het begeleiden van projecten, zowel tijdens de ontwerp- als de realisatiefase.
Wij kunnen u adviseren en ondersteunen op het gebied van:
N
Ontwerpwerkzaamheden
N
Aanbestedingen en inkoop
N
Uitvoering
N
Testen en in bedrijf stellen van installaties
N
Technisch en organisatorisch advies

Propipe consultancy

Technische installaties en leidingwerk

Regelmatig zijn wij betrokken geweest bij de voorbereiding en uitvoering van projecten waarbij leidingwerk moest worden gerealiseerd. Als consultants hebben wij veel ervaring met afvalverwerkingsinstallaties, biomassainstallaties en petrochemische installaties.

Wij kunnen technisch advies geven of ondersteuning bieden tijdens de uitvoering van uw project op het gebied van:

N
Leidingontwerp
N

Realisatie van leidingsystemen

N
Begeleiden van de uitvoering
N
Testen en commissioning
Opdrachtgevers

Bekijk onze projecten

Project 1
Project 2
Project 3

AEB Amsterdam en Twence Hengelo

Propipe heeft project en engineering management uitgevoerd tijdens de realisatie van de hoog rendement afvalverbrandingsinstallatie (HR-AVI) en een derde verbrandingslijn gerealiseerd bij Twence Hengelo.

In opdracht van AEB Amsterdam en Twence Hengelo hebben wij het ontwerptraject van de verschillende leidingsystemen en de productie en de installatie van de stoomturbines begeleid.

Na afronding van de ontwerpfase zijn we de aanbesteding en de uitvoering van het werk gestart, gevolgd door testen, in bedrijf stellen en de overdracht. Ook hier hebben wij de verschillende aannemers begeleid, de installatie afgenomen en uiteindelijk overgedragen aan de opdrachtgevers.

Hulpwarmtecentrale Purmerend

Propipe heeft in Purmerend bijgedragen aan de realisatie van zowel de hulpwarmtecentrale als biomassacentrale de Purmer.

Voor de hulpwarmtecentrale hebben wij het projectmanagement en de engineering verzorgt tijdens voorbereiding van dit project. Na afronding van de ontwerpfase zijn we de aanbesteding en de uitvoering van het werk gestart, gevolgd door testen, in bedrijf stellen en de overdracht. Ook hier hebben wij het project- en constructiemanagement uitgevoerd.

CAPEX- en OPEX-projecten divers

Propipe heeft voor verschillende opdrachtgevers projectmanagement, projectengineering en advies- en engineeringsdiensten verleend op het gebied van CAPEX- en OPEX-projecten die gerelateerd zijn aan leidingbouw.

Wij hebben specifieke kennis van leidingontwerp, uitvoering van prefab- en constructiewerkzaamheden en van het testen en opstarten van grote industriële leidingsystemen waarin appendages, apparatuur, pompen, vaten en instrumentatie zijn geïnstalleerd.

Over Propipe

Korte lijnen en altijd persoonlijk contact

N
Jarenlange ervaring binnen de techniek
N
Altijd te maken met dezelfde contactpersoon
N
Veel persoonlijke aandacht
Tevreden klanten

Onze opdrachtgevers

Propipe Consultancy heeft veel ervaring op het gebied van ontwerp, engineering en projectmanagement op verschillende investerings- en onderhoudsprojecten in diverse industrieën.

  • NAEB Amsterdam
  • NTwence Hengelo, Afvalenergiecentrale Triade, CAPEX
  • NAVR Rozenburg, Biomassacentrale, CAPEX
  • NBAM, Amsterdam-Schiphol, CAPEX management
  • NStadsverwarming, Purmerend, Biomassacentrale, OPEX
  • NOasen, Gouda, Diverse OPEX
  • NAVR Moerdijk, , Afvalenergiecentrale Brielselaan, OPEX
  • NSonneborn Amsterdam, Diverse OPEX
  • NAEB Amsterdam, Afvalenergiecentrale, diverse OPEX

Ben jij op zoek naar een oplossing voor jouw technische problemen?

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Vraag hier een offerte aan